Intellectueel eigendom

Alle elementen van de site cmp-paris.com zijn auteursrechtelijk beschermd. De merken, logo’s, ontwerpen en afbeeldingen op deze site zijn het exclusieve eigendom van de CMP Paris-groep. Ze kunnen dus niet worden gebruikt op straffe van vervalsing. Hun openbaarmaking kan op geen enkele manier worden geïnterpreteerd als het verlenen van een licentie of gebruiksrecht. De informatie en foto’s op deze site zijn voorbehouden voor persoonlijk gebruik. Ze mogen niet worden gebruikt of gereproduceerd, geheel of gedeeltelijk, in welke vorm of op welke manier dan ook, zonder schriftelijke toestemming van de CMP Paris-groep. Voor het aanvragen van deze toestemming of voor het verkrijgen van aanvullende informatie kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie: contact@cmp-paris.com

Er wordt aan herinnerd dat het puur en eenvoudig vastleggen van persoonlijke informatie, bijvoorbeeld om databases te verrijken voor commerciële of reclamedoeleinden, illegaal is en strafbaar is.

Directeuren uitgevers:
Grégory Azoulay, Marketingdirecteur

Verbindingen

De CMP Paris-groep wijst alle aansprakelijkheid af voor de inhoud van de pagina’s van de sites waarnaar een link is gemaakt of die verwijzen naar de CMP Paris-groepssite via een hypertekstlink met behulp van de techniek van framing of in-line linking.

Persoonlijke gegevens

Bedankt voor het lezen van onze Privacybeleid , dat een integraal onderdeel is van de juridische kennisgeving en beschrijft hoe we uw persoonlijke gegevens verwerken.

Sitebeheer

Het beheer van de website van de CMP Paris Group wordt uitgevoerd door de afdeling Marketing en Multimedia Communication van de Groep.

Fotocredits

CMP
Istockphoto

Sitehosting

GANDI
63-65 Boulevard Masséna
75013 Parijs

Verantwoordelijkheid

De CMP Paris-groep verbindt zich ertoe de producten die op haar website worden verkocht met de grootste nauwkeurigheid te beschrijven. De informatie (beelden en commentaren) die op deze site beschikbaar worden gesteld, is echter slechts indicatief en niet contractueel.
Er wordt aan herinnerd dat de geheimhouding van correspondentie op het netwerk niet is gegarandeerd en dat het aan elke internetgebruiker is om alle passende maatregelen te nemen om zijn eigen gegevens en/of software te beschermen.

De CMP Paris-groep kan niet aansprakelijk worden gesteld voor alle ongemakken of schade die inherent zijn aan het gebruik van het internetnetwerk, zoals een onderbreking van de dienst, een externe inbraak of de aanwezigheid van computervirussen.

Identiteit

CMPSIRET: 57219533700017
RCS: Parijs B 572 195 337
Aandelenkapitaal: 157.500,00 EURO
Registratie: 25.11.1957
Nationaliteit: Frankrijk

Het hoofdkantoor

CMP-groep
157 avenue Charles Floquet
93150 Le Blanc Mesnil